Un nou títol de la col·lecció «Mots Vius» que ens permetrà descobrir

la infinitat de possibilitats que ens regala el llenguatge.

Un palíndrom és una paraula, un número o una frase que són iguals llegits d’esquerra a dreta que de dreta a esquerra. Dins de cada una de les pàgines de Paraules mirall descobrirem palíndroms amb lletres i paraules de tota mena relacionats amb el menjar, l’amor, els viatges, la família, els oficis…  com per exemple: Amor a Roma, El bon remer noble, Ara la bruixa té taxi urbà, Lara

El llibre va acompanyat d’unes magnífiques i originals il·lustracions fetes per Txell Darné.

Els autors són la Maria Enrich i Jesús Lladó.

Maria Enrich va estudiar Magisteri i Filologia Catalana i ha estat professora de Llengua i Literatura Catalana. Li agrada molt llegir i escriure i li encanta inventar-se històries i poder-les explicar perquè els altres s’ho passin bé.

Jesús Lladó és músic. Imparteix classes de violí i dirigeix orquestres d’estudiants. De petit ja li agradaven els jocs de paraules i s’ha dedicat amb passió als palíndroms. Edita la revista de palíndroms Semagames i és copresident del Club Palindromista Internacional.

paraulesmirall

Logo_MOTSVIUS_ok

Mots Vius, és una col·lecció de textos literaris pensada perquè nens i nenes gaudeixin de la literatura, juguin amb les paraules i la llengua, i enriqueixin el seu vocabulari. L’aspecte lúdic és un element present en tots els llibres i consubstancial en la col·lecció.

Darrere la proposta de «Mots Vius» hi ha la finalitat d’unir didàctica i literatura però sense que els lectors en siguin conscients; es tracta de seduir-los perquè aprenguin amb petits “tasts literaris” de vegades divertits, de vegades irònics, de vegades esbojarrats… I sense oblidar les il·lustracions, que hi tenen molta importància i són variades i riques.