Aviat arribarem a Nadal i, amb aquesta festa, arribarà també el gos més avariciós de tots, disposat a quedar-se amb tots els regals. No fa gaire que ha sortit un nou títol d’una sèrie de la qual s’han venut més de 6 milions d’exemplars a tot el món.

Les il·lustracions d’Aaron Blabey són una garantia d’entreteniment, i les «sortides» de Mos el gos tornen a fer riure els menuts i també els més grans.

Aquí es pot veure una mostra d’aquesta aventura, per a nens i nenes a partir de 3 anys.

El follet Oriol i un Nadal molt especial

Quan el follet Oriol i el seu amic Marc van a la muntanya a buscar soques de Nadal es troben amb un follet barbut i grassonet estirat a terra i desorientat. Qui deu ser?

És clar, el Pare Noel, el qual, amb l’ajuda del follet Oriol i de tots els follets de la vall, aconseguirà salvar els seus rens, recuperar tots els regals i repartir-los als nens la nit més màgica de l’any, la nit de Nadal.

Un nova aventura, que es pot començar a llegir ara mateix.

Pare Bruce

Un altre que suporta el Nadal com pot és en Bruce, l’os que volia quedar-se al llit fins que les festes s’acabessin. Però, en aquesta ocasió, es troba amb una llarga filera de persones que esperen alguna cosa d’ell. Amb qui el deuen haver confós?

Una nova història protagonitzada per l’os més rondinaire de la literatura infantil, la qual es pot començar a llegir tot seguit.

El llibre de l’hivern. Busca i troba

Es tracta d’una obra pensada per a quan els petits necessitin un descans (i els seus pares també); els proposem que juguin a buscar i a trobar un munt de coses que s’amaguen a sota, enmig, al voltant… de la catifa blanca de neu que arriba amb l’hivern. És el llibre que faltava per completar les quatre estacions, amb dibuixos detallistes de Rotraut Susanne Berner.