A partir del dimecres 9 i fins el diumenge 13 de setembre ens podreu visitar al Moll de la Fusta de Barcelona amb motiu de La Setmana del Llibre en Català.

La Setmana del Llibre en Català és una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, com Barcanova, i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

Des dels seus inicis l’activitat de Barcanova ha estat plenament integrada en el teixit educatiu i cultural de Catalunya i vinculada, molt íntimament, a la difusió de la llengua i la cultura catalanes. Per això al llarg dels propers dies formarem part del projecte de La Setmana, fomentant la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català.

Barcanova hi participa amb la intenció de seguir recolzant la cultura en català com sempre ha fet des de la seva creació l’any 1980. Aportem a La Setmana el nostre fons d’obres literàries per a totes les edats: primers lectors, literatura infantil, llibres per a joves i literatura per a adults. És també una oportunitat per veure les novetats  i aquelles obres que, a causa del confinament, han pogut passar desapercebudes i acostar als creadors al seu públic!

Llibres com la nova serie de còmics “Llegendes del pati”, de Monteys i el Hematocrítico, els darrers llibres del follet Oriol, les “Males Bèsties” d’Aaron Babley, “Like”, de Gemma Pasqual y molts més! Els podreu trobar a la caseta 35-36, de la Llibreria Casa Anita.

Us esperem a partir del dia 9 de setembre al Moll de la Fusta!

A continuació trobareu totes les dades de les activitats principals que durem a terme durant La Setmana.

  • Dijous 10 de setembre a les 11:30h a l’Espai familiar

Recital dels poemes de “Laberint roig”, de Ramon Besora, per part de Gisela Llimona.

  • Dijous 10 de setembre a les 12h a l’Espai de Signatures 3

Signatura d’exemplars de “Laberint roig” amb la presència de l’autor, Ramon Besora.

  • Dissabte 12 de setembre a les 11h a l’Espai de Signatures 1

Signatura d’exemplars de “El follet Oriol i l’illa de plàstic”, amb la presència de l’autor, Òscar Sardà.