El magazín La Vida Sona, de Cooltura FM, va acollir una interessant entrevista amb Gemma Pasqual i Escrivà, que va parlar de la seva novel·la Like, amb Miguel-Fernando Ruiz de Villalobos, conductor del programa.

Va ser una xerrada distesa al voltant d’una història distòpica, que, segons paraules de la seva autora, «no està pensada exclusivament per al públic jove,  sinó també per als grans lectors». Gemma Pasqual explica, en aquesta entrevista, d’on va sorgir la idea, quins són els seus gustos lectors, com va perfilar aquesta novel·la, i recorda, en plena calma després de la tempesta del Covid-19, que la mal anomenada «grip espanyola» va ser la font d’inspiració d’aquest relat, el qual continua rebent molt bones crítiques i una bona acollida per part de molts lectors i lectores.

Podeu escoltar aquí aquesta entrevista al cap d’1h i 30 minuts d’haver començat el programa.