Estimats i estimades,

Doncs ara sí que sí, sembla que tindrem uns quants dies a tota la canalla a casa. Des de Barcanova sabem que aquest és un gran canvi i trasbals per moltes famílies, i per això us encoratgem a agafar-ho amb forces i aprofitar aquestes hores per fer pedagogia, explicar bé a la família els motius pels quals ens trobem en aquesta situació i, sobretot, fomentar la lectura. 

Llegiu en solitari, llegiu en família, llegiu per parelles, llegiu pels menuts i pels grans. Novel·les o contes, rondalles, poemes, faules, cantarelles, clàssics infantils o juvenils. Llegiu il·lustrats sobre gossos marrans, distopies basades en likes, aventures de follets, de nans castellers, sobre vides de pioneres i d’ossos esquerps. Llegiu el que llegiu, hi ha un Barcanova per vosaltres.

Perquè a Barcanova treballem per fer-vos companyia en aquests moments.

Primers lectors

Primària cicle inicial

Primària cicle mitjà

Primària cicle superior

ESO i Batxillerat