Què té l’os rondinaire Bruce, que agrada tant als més petits? Gairebé sempre està malhumorat i, si fos per ell, hivernaria tot l’any. Però hi ha quelcom en la seva manera de ser que convida a voler abraçar-lo ben fort.

En Bruce és el protagonista del conte Mama Bruce, best-seller del The New York Times, i ara també de la novetat editorial Hotel Bruce, en què tornem a descobrir que és un personatge entranyable, encara que ell faci tot el possible per semblar antipàtic.

En aquesta ocasió, en Bruce torna d’unes vacances migratòries amb les quatre oques que havia adoptat a Mama Bruce, i descobreix que uns ratolins molt espavilats han convertit casa seva en un hotel. I, el pitjor de tot, que han triomfat!

L’hotel és ple de llogaters: ocells, esquirols, mosteles, granotes, castors… Cada animal amb les seves necessitats. En Bruce haurà de fer el cor fort i enginyar-se-les per fer fora els nous hostes. Ho aconseguirà? O haurà d’acceptar que el seu cor no és tan dur com ell creu?

Hotel Bruce és un llibre per a lectors a partir de tres anys que convida a descobrir la importància de la generositat, l’humor, l’adaptabilitat i la solidaritat.

Ryan T. Higgins és l’autor i il·lustrador dels àlbums infantils Hotel Bruce i Mama Bruce, entre altres. Aquest últim conte va guanyar els premis d’il·lustració E. B. White Read-Aloud i Ezra Jack Keats Illustrator Honor, i té l’honor de ser un dels més venuts del diari The New York Times. Així, doncs, les obres de Higgins destaquen no tan sols per les divertides històries, sinó també per allò que és imaginari –entre clàssic i modern– de les seves il·lustracions. En Ryan viu a Maine amb la seva dona, els seus fills i una munió de gossos.