L’estiu és el moment ideal per refrescar l’hivern! A Barcanova disposem, des de fa molts anys, d’un ampli ventall de quaderns per a les vacances. Tenim els blocs d’activitats independents, per a aquells nens i nenes que no necessiten repassar però que s’entretenen amb estímuls intel·lectuals, i també oferim quaderns d’estiu per refrescar tot el que s’ha après durant el curs i preparar el curs vinent.

Blocs d’activitats independents

El bloc del viatge
Edat recomanada: A partir de 6 anys
El bloc té 96 fitxes amb activitats que es divideixen en tres blocs (terra, mar i aire) relacionats amb mitjans de transport. Hi ha activitats molt parque hinchable divertides i engrescadores: resseguir, cercar, pintar, relacionar, classificar, comptar, resoldre laberints, jugar… i moltes coses més! Així els més petits s’entretindran quan facin un trajecte, tant si és llarg com curt.

Fitxa en PDF

 

El bloc de mates
Edat recomanada: A partir de 6 anys
Aquest bloc té 96 fitxes amb activitats molt variades i engrescadores per mesurar, comptar, dibuixar, investigar i jugar amb les matemàtiques! Amb l’objectiu que vente aire de jeux gonflable els infants s’ho passin bé, cada fitxa proposa un repte relacionat amb les diferents processos de les matemàtiques: raonar i provar, comunicar i representar, connectar o resoldre problemes.

Fitxa en PDF:

 

 

La vaca a la baca
Edat recomanada: A partir de 9 anys
El bloc té 64 fitxes amb activitats molt divertides i variades per practicar l’ortografia o algun altre aspecte de la llengua: vocabulari, accents, rodolins, b/v, doble essa, ce trencada, singular i plural, o/u, ordenar paraules o descobrir paraules.

Pàgines de mostra i fitxa en PDF.

 

Quaderns d’estiu per repassar


Cap al curs vinent
Infantil i Primària

Aquests quaderns serveixen per repassar, de manera lúdica i divertida, diferents conceptes de diferents àmbits. En cada pestanya hi trobaràs un àmbit i pots començar per on vulguis!

 

Quaderns d’estiu del Roc Tempesta

Primària
Els quaderns d’investigació d’en Roc Tempesta inclouen activitats per treballar de manera competencial continguts de les àrees de Llengua catalana, Llengua castellana, Matemàtiques, Coneixement del medi i Anglès.

Bloc d’estiu
Primària
Acompanya en Roc en un viatge que et farà conèixer nous llocs! Hi ha més de 100 activitats de treball competencial en cada bloc, per repassar les matèries del curs sense avorrir-te.

Trobaràs el catàleg dels quaderns d’estiu aquí:

 

On es poden aconseguir?

Busca’ls a la teva llibreria preferida