Les abraçades són un gest universal, present en totes les cultures del món; un símbol de germanor i confiança. Aquests valors també es troben a la base d’una de les tradicions culturals més importants de Catalunya: els castells.

Editorial Barcanova i El nan casteller han unit les seves forces per honrar aquest gest de companyonia mitjançant una col·lecció de contes infantils inspirats en el poder màgic de les abraçades: els contes del Nan, escrits per la Susana Peix i il·lustrats pel Marc Sardà.

Els protagonistes de la col·lecció del nan són nens i nenes que, davant els reptes de la vida, troben la força i el valor per superar-se gràcies a la figura del nan casteller, un personatge comprar castillo hinchable baratos familiar i alhora misteriós que els ajuda a confiar en ells mateixos en els moments més importants.

La figura del Nan casteller forma part del joc de construcció homònim fet amb peces de fusta natural, en què l’objectiu és construir castells molt alts i aprendre de cada castell que cau. És un producte que convida a jugar i a aprendre, i també a recordar les comprar carrera obstaculos hinchables baratos tradicions catalanes.

El Nan evoca els valors de força, serenitat, treball en equip i entusiasme, i així queda reflectit en aquesta nova col·lecció de contes per a nens i nenes a partir de 5 anys. Amb la lectura de les històries del Nan, els vostres fills podran reflexionar sobre la importància de l’abraçada com a gest de pau, de l’esforç com a via per superar obstacles i del valor com a eina de confiança.

 

 

A més a més, en les il·lustracions d’aquests llibres infantils s’hi amaga el personatge del nan perquè els lectors puguin jugar a trobar-lo. Fixeu-vos-hi bé! I recordeu: abraçant-nos tot és possible!

EL NAN CASTELLER

Tothom se’n fa creus, de com els bessons Ona i Jan poden enfilar-se fins a llocs impensables. No paren mai quiets!

Cal ser tan valents com l’Ona i el Jan, tenir força, equilibri, empatia, decisió i saber treballar en equip per arribar tan amunt!

Comença a llegir-lo aquí.

 

EL NAN I LES ABRAÇADES PERDUDES

Al Víctor li encanten les abraçades, pensa que són màgiques; en fa a tota hora i a tothom! Fins que un dia, sense saber per què no en va poder fer més. On són? La seva amiga Carla està disposada a trobar-les allà on hagin anat a parar.

Comença a llegir-lo aquí.