En Bruce vol preparar una recepta especial per sopar i necessita ous d’oca. Però les coses no aniran com ell creu i, dels quatre ous, en surten unes oquetes que es pensen que en Bruce és la seva mare. En Bruce intentarà que les oques marxin cap al sud, però sembla que no pot desfer-se de les seves noves companyes.

 

Aquest és el plantejament del nou llibre de Ryan T. Higgins, escriptor i il·lustrador nord-americà amant dels comprar parque hinchable baratos animals i dels dibuixos clàssics. Aquest àlbum infantil per a primers lectors ha estat guardonat amb els premis d’il·lustració E. B. White Read-Aloud i Ezra Jack Keats Illustrator Honor, i té l’honor de ser un dels més venuts del diari The New York Times.

A part de les fantàstiques il·lustracions, el que fa tan interessant i divertida la lectura de Mama Bruce es la barreja voluntària d’elements clàssics i moderns. En una part del llibre, pel que fa al vessant visual, hi ha una pàgina en què hi ha dibuixat comprar carrera obstaculos hinchables baratos un os rondinaire grandot i pelut que porta unes oques en un portabebès. En una altra part, veiem unes oques adolescents amb auriculars que passen de tot.

 

Però aquesta barreja entre ingredients clàssics i moderns ens arriba també en els valors de rerefons: una família monoparental amb fills adoptats que lluita contra les dificultats de la vida prioritzant la lleialtat, la unió i la convivència.

 

Mama Bruce és un llibre per a nens i nenes a partir de tres anys que els convida a descobrir la importància de l’amistat, la generositat, l’humor, l’adaptabilitat i la solidaritat.