A qui no li agraden, els petons?

Els petons són la sal de l’amor, una alegria per al cos i un aliment imprescindible per a l’ànima. Tothom vol fer-ne i que n’hi facin. És una necessitat.

Així és com comença la nova novel·la de Llorenç Capdevila, 10.000 petons com a mínim, una història d’amor adolescent entre dos romàntics que acaben enamorant-se d’una manera diferent de l’habitual.

La Paula i en Cesc, els protagonistes, gairebé no es coneixen en persona i, després de fer-se alguns petons, han comprar hinchables juegos baratos de seguir la seva relació a distància. Tenen en comú experiències vitals difícils que els han fet madurar abans del que haurien volgut i això els fa sentir a prop. La seva relació d’amor virtual s’intensifica entre cançons, pel·lícules, confessions i bromes que es comparteixen per whatsapp.

Aconseguiran, la Paula i en Cesc, el que més desitgen? o, el que és el mateix, aconseguiran fer-se el petó dels enamorats?

Des de Barcanova no us podem descobrir la història, però sí que hem triat tres cançons d’amor en català, citades pels protagonistes del llibre, per si voleu enviar a algú uns bonics petons virtuals!

Jo soc com tu – Els Catarres

Per a moments d’optimiste en què vols dir a algú que t’encanta tal com és!

 

Compta amb mi – Txarango

Per a moments de dificultat en què vols dir a l’altra persona que ets al seu costat.

 

Adeu – Felip Ventura

Per a trobades que voldries repetir però no saps si serà possible fer-ho.

 

La novel·la 10.000 petons com a mínim, de Llorenç Capdevila, és plena de música, sentiments i romanticisme, i la seva lectura és recomanada per a nois i noies a partir de 14 anys.