Els Males Bèsties continuen fent de les seves: bones obres. No ho poden evitar. Són perillosos i espantosos, però no els surt bé això ser dolents. Ho tornem a constatar en el quart episodi d’aquesta trepidant col·lecció: L’atac dels zombigats.

Tot comença, per descomptat, amb una mala notícia: el doctor Melmelada ha convertit una munió de gatets tendres en un exèrcit de felins zombis. Aquest exèrcit, els zombigats, ja estan desplegats pertot i disposats a provocar l’apocalipsi. Aconseguiran, els Males Bèsties, evitar la fi del món?

Els zombigats es distreuen amb cabdells de llana i odien l’aigua, però amb això no n’hi ha prou per detenir-los, ja que són un exèrcit agressiu i nombrós. El Senyor Llop, el Senyor Tauró, el Senyor Serp i el Senyor Piranya hauran de traçar una estratègia intel·ligent amb l’ajuda de col·laboradores clau, com l’agent Guineu i la iaia Sopetes, per intentar aconseguir l’antídot que transformi, de nou, els zombigats en mioladors amorosos.

En aquesta nova i trepidant aventura, els Males Bèsties hauran de fer de tot: enfilar-se en una piscineta per no ser atacats, volar en un avió de reacció, visitar el rebost de la iaia Sopetes, rebre mossegades de gatets zombis i, per si no n’hi ha prou, nedar fins a una illa propera a Costa Rica.

La banda ha tornat i, de nou, haurà de combatre els plans malèfics del doctor Melmelada amb atreviment i paciència. L’atac dels zombigats és una novel·la gràfica molt divertida plena d’ensurts, mala bava, humor bestial i molts, molts gatets menjacervells. No te la perdis!