Tots els llops són feroços… suposadament. Però hi ha una família en la qual el més petit és un tros de pa, és d’aquells que ajuden les àvies a travessar el carrer. I això és un problema. Sort tindran de la resta del clan, que els ajudaran a reconduir aquesta situació. O no.

Aquesta història al revés va sorgir del cap entremaliat d’El Hematocrítico, que ja fa uns quants anys que es dedica a fer riure en diversos blogs i que acumula milers de seguidors en el seu compte de Twitter. El relat ha estat il·lustrat per Alberto Vázquez i va ser guardonat l’any 2015 amb dos premis mot cobejats –el White Ravens i el de la Fundación Cuatro Gatos–, a més de convertir-se en un supervendes que també s’ha publicat a Corea del Sud i a la Xina.

Ara arriba en català, en una edició especial de Barcanova. Es tracta d’una història breu, molt divertida, concebuda per a lectors a partir de 6 anys, que es presenta en una edició especial, enriquida –mai més ben dit– amb 3 receptes del petit Llop Feroç, molt adients per als personatges d’altres contes famosos: una poma amb sorpresa per a la Blancaneu, un gelat per a la reina de les neus i unes farinetes que faran que la mare ossa se’n llepi els dits.

Per saber com comença aquest conte tan divertit, només cal clicar aquí.