L’estiu, les vacances, els viatges, les estones de la migdiada (dels grans)… poden ser bons moments perquè els més petits puguin fer un repàs molt divertit de les matemàtiques. Editorial Barcanova presenta una nova edició d’un bloc d’activitats per a infants a partir de 6 anys.

El bloc de mates presenta 96 activitats, ideades per l’Anna Cerezo, la Cecilia Calvo i el David Barba, i il·lustrades per en Toni Benages, en les quals es poden superar reptes relacionats amb diverses fases: raonar i provar, comunicar i representar, connectar o resoldre problemes.

Aquestes activitats per jugar amb les matemàtiques són molt diverses (sudokus, jocs de les diferències, nombres encreuats, creus màgiques…) i proposen exercicis per mesurar, comptar, dibuixar i jugar.

Amb un format molt adient per endur-se el bloc a qualsevol lloc, les pàgines de color va acompanyades d’adhesius.

 

El bloc de mates

978-84489-4238-0

192 pàgines + adhesius