Viatges: mai més no seran avorrits

 

Quan hi arribarem? Falta gaire? On som? A quina hora hem sortit?… Els viatges amb infants es poden fer molt llargs si aquests comencen a avorrir-se. Per això, Editorial Barcanova presenta una nova edició d’un bloc que ha tingut molt èxit, i que ha estat concebut per fer que els desplaçaments siguin ben entretinguts.

El bloc del viatge presenta un bon grapat d’activitats, ideades per l’Estel Marín i il·lustrades per la Carlota Cirera, a través de les quals els infants podran pintar, memoritzar, resoldre laberints, jugar, exercitar el traç, escriure, unir… Amb aquesta obra es pretén que els més petits puguin gaudir dels desplaçaments d’una manera relaxada.

Aquestes activitats estan adreçades a nens i nenes a partir de 5 anys i permeten treballar capacitats matemàtiques, lingüístiques, psicomotrius i artístiques d’una manera molt intuïtiva, però sempre amb l’objectiu que els infantis s’ho passin bé.

Amb un format molt adient per endur-se el bloc a qualsevol lloc, les pàgines de color va acompanyades d’adhesius.

 

El bloc del viatge

978-84489-4236-6

192 pàgines + adhesius