Virolainek i Katxatxof estan a punt d’entrar en guerra. La mare de la Lij, que està tancada a la presó, podria evitar el conflicte, però no hi ha manera d’alliberar-la. Només hi ha algú que pot salvar el seu país: aquest és l’Arman… i la seva colla. Si encara no saps qui és aquest noi, has de continuar llegint…

Rescat a Katxatxof és la quarta aventura de la sèrie Sóc un animal, uns llibres molt divertits que apleguen les trifulgues de l’Arman, el qual, amb una colla de guillats, és capaç de fer front a tot tipus de reptes. Amb un lèmur per mascota i acompanyat de l’espavilada Lij, la xerraire Astrud, l’esportista Vasili, el memoriós Josef, la tafanera Rosvita i l’enigmàtic Mika, viu una sèrie d’aventures.

 

 

 

Aquesta sèrie, ideada per Lluís Llort i Salvador Macip, és inseparable de les il·lustracions d’en Sergi Càmara, el qual, amb uns dibuixos molt dinàmics, omple de ritme les històries frenètiques d’aquest grup d’amics que gaudeixen del misteriós superpoder que té l’Arman. En tindran prou, aquest cop, amb aquest superpoder per sortir-se amb la seva?

Per descobrir d’on ve aquest superpoder, només cal començar la saga pel principi: «Un viatge inesperat». Totes les aventures que aniran succeint després, les podrem veure en els següents títols, «L’Arman i la fàbrica podrida» i «Missió (gairebé) impossible», en els quals s’aniran incorporant personatges i s’aniran vivint situacions gairebé delirants.

Si penses que pots ser un «animal», no et perdis aquesta sèrie.

 

Rescat a Katxatxof

978-84489-4209-0

208 pàgines