Amb l’objectiu de donar resposta als nous hàbits de lectura dels infants i joves, Editorial Barcanova fa realitat una nova col·lecció: Pluja de llibres.

Una proposta de llibres molt viva de les obres més emblemàtiques i reconegudes del nostre fons que ja s’han convertit en referents de la literatura infantil en llengua catalana, de la qual podran gaudir, ara, els lectors i les lectores, en una nova edició, juntament amb obres dels autors i les autores amb més projecció.L'ésser sense veu Barcanova

Amb una imatge totalment renovada, Pluja de llibres és una proposta de col·lecció literària més moderna, amb un disseny més actual iamb un plantejament singular de la coberta pera cada llibre.

Tots el llibres d’aquesta col·lecció estanadaptats a la nova normativa de l’Institut d’Estudis Catalans.

Posem a l’abast de la comunitat lectora títols amb una edició que té en compte els gustos dels lectors infantils, perquè la cura del llibre com a objecte és un element fonamental i un factor molt important que potencia l’estima pels llibres.

Pluja de llibres vol apropar els lectors als llibres per afavorir l’hàbit de llegir, però, sobretot, busca que els lectors i les lectores gaudeixin llegint i desenvolupin, al llarg del seu creixement com a persones, una cultura lectora.

I si li fas un petó - Barcanova