Dijous 28 de desembre a les 18’30h al Teatre Bartrina de Reus

Jordi Folck va guanyar el 12è Premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil, amb la modalitat infantil, amb l’obra Ningú és un zombi, una història que arriba als escenaris teatrals en format de Musical.

Ningú no és un zombi - BarcanovaEl protagonista és Waldemar Ics, un noi que amb deu anys va arribar de Polònia a una escola catalana. És un nen particular i degut això serà rebutjat i perseguit pels seus companys de classe. Malgrat els obstacles, Waldemar cercarà l’amistat i l’afecte, però només obtindrà menyspreu, especialment d’un company (sense nom) que comprendrà massa tard que l’amistat veritable no entén de diferències socials o culturals, de vius o morts. Que l’afecte, en definitiva, traspassa el llindar del temps.

Ningú és un zombi és un al·legat necessari contra la intolerància, les diferències de raça, classes socials o idees en temps d’agermanament, de globalització on, forçosament, han de quedat abolides totes les fronteres. És també una reflexió com les deficiències psíquiques i físiques esdevenen sovint murs infranquejables que cal derruir. Una novel·la on hi ha també humor, música i cinema.

Jordi Folck és un artista polifacètic: fotògraf, actor, escriptor…i ara autor teatral en Ningú és un zombi, un musical social, dirigit per Jordi Grau i amb música de Havard Enstad i Guillem Galofré, que s’estrenarà al Teatre Bartrina (Pça del Teatre, 1) de Reus el dia 28 de desembre a les 18’30h.

Si us interessa contactar amb en Jordi Folck o rebre més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres!