Torna una nova aventura de la Sara Pegues i companyia, de la mà de l’autora, Gisela Pou, i de les fantàstiques il·lustracions de la Rosa Sández.

T’imagines que un dia trobes un ou de dinosaure? I si després l’ou desapareix misteriosament? Què faries per saber què ha passat? I si descobreixes qui és el lladre? Doncs tot això, i molt més, els passa a la Sara Pegues i a la seva colla; ja els coneixes: el Valentí Valent, la Tomasa Pocatraça, el Quim Consciència, la Berta Bufona, el Camil Perd-el-fil, el Jaume Genial, el Pau Caguetes, el Gruny i… la Fiona Fastigosa!

T’agradaria saber el misteri que envolta l’ou? Acompanya la Sara i els seus amics a la vall dels dinosaures per descobrir-ho, però vigila! La Fiona Fastigosa no podrà evitar posar les coses difícils al grup…

Però les sorpreses no acaben aquí! El llibre conté un apèndix amb tot el que et cal saber sobre els dinosaures! Sabies que…

… Els dinosaures van existir fa 65 milions d’anys?

… Els ocells són els descendents directes dels dinosaures?

… Hi havia dinosaures que podien fer fins a 13 metres d’alçada?

I… Moltes coses més!

Ja pots començar a llegir La Sara Pegues i l’ou de dinosaure