Després de Desconnexió i Reconnexió arriba la tercera novel·la de la tetralogia, de la qual s’han venut més d’1 MILIÓ d’exemplars als EUA.

«Però la vida no s’acaba», insisteixen tots els somrients defensors de la desconnexió. «Només es transforma. En volem dir “vida en estat dividit”».

 


 ANUNCI D’UTILITAT PÚBLICA

«Jo era dels que feien acudits sobre els aplaudidors, fins que a tres d’ells se’ls va acudir la bogeria de prendre la meva escola com a objectiu i es van detonar dins d’un passadís ple de gent. Qui hauria pensat que el simple acte d’ajuntar les mans podria crear tanta desgràcia? Aquest dia vaig perdre un munt d’amics.
Si penses que no pots fer res per aturar els aplaudidors, t’equivoques. Pots denunciar adolescents sospitosos del teu veïnat, ja que està demostrat que la major part dels aplaudidors són menors de vint anys. Fixa’t en la gent que duu roba massa gruixuda per al temps que fa, i és que els aplaudidors sovint tracten d’embolicar-se per no detonar accidentalment. Fixa’t també en aquestes persones que sembla que caminin amb cautela exagerada, com si cada pas que fan pugui ser l’últim.
I no deixis de pressionar perquè prohibeixin l’aplaudiment en els esdeveniments públics de la teva comunitat. Junts podem destruir els aplaudidors d’una vegada per totes. Són les nostres mans contra les d’ells.»
Patrocinat per Mans a Part per la Pau®

 

En Connor1498104 i en Lev s’escapen de l’assalt del Cementiri, l’últim refugi dels amenaçats per la desconnexió. Però, per primera vegada, no solament estan fugint d’alguna cosa, sinó que van buscant informació que esperen obtenir d’una dona a qui la Ciutadania Proactiva ha intentat esborrar de la història. Si aconsegueixen trobar-la, potser podran aconseguir la clau que els permetrà eliminar la desconnexió.

En Cam, el noi retrobat, també té plans en contra de l’organització que el va crear, perquè sap que aquesta és una manera de mostrar a la Risa el que sent per ella.

Amb l’Autoritat Juvenil i els venjatius pirates de parts perseguint-los, els seus camins es trobaran d’una manera explosiva.

Neal Shusterman és autor de més de trenta llibres per a joves, que inclouen les reeixides trilogies Desconnexió i Everlost i les aclamades per la crítica The Schwa Was Here i Downsiders. Com a escriptor per a la televisió i el cinema, Neal Shusterman és l’autor dels guions de les sèries de TV Goosebumps i Animorphs, i va escriure el guió de la pel·lícula de Disney Channel Pixel Perfect.

Ha rebut el premi de ficció Boston Globe-Horn Book Award. Per la seva obra Desconnexió, traduïda a més de deu idiomes, ha estat guardonat amb el premi ALA Best Book for Young Adult Readers i el premi Quick Picks for Reluctant Young Adult Readers.

Ja pots començar a llegir Inconnexió –  Desconnexió –  Reconnexió