Podem gaudir de la tardor de moltes maneres. Per als més petits tenim dues propostes:

 

Comença la tardor!, de Cinta Arasa i il·lustrat per Marta Álvarez. Fins a tres anys. Un conte rimat, pensat com un petit àlbum il·lustrat, que convida els infants a observar què passa en la natura durant aquesta estació i quines tradicions hi tenen relació.

 

El sol aviat se’n va.

Cauen fulles sense parar.

Catifa marró…

És la tardor!

 

El bloc de la tardor, de Carlota Cirera. A partir de cinc anys. Un llibre d’activitats per gaudir de l’estació en la qual els protagonistes són el bosc, les fulles, els bolets, els esquirols, els mussols, les castanyes, els panellets i les carbasses!

El bloc té 48 fitxes amb activitats molt divertides, com ara endevinalles, mots encreuats, sudokus, laberints, mandales, el joc de les set diferències o receptes! Fitxes El Bloc de la tardor

Amb adhesius i amb cartolines per pintar i retallar.

La tardor és una estació plena de sorpreses!