BibliotecaBarcanova 2D’entre totes les propostes per a la diada de Sant Jordi volem destacar els següents:

Per als més petits, El bloc de Sant Jordi i The Sant Jordi Activity Book, amb un munt de divertides i engrescadores activitats com ara dibuixar, pintar, enganxar, retallar… per preparar la diada amb temps i gaudir de la festa!

El lladre de paraules, una història tendra d’uns nens que ajuden a la recuperació del cant d’un ocell ferit, acompanyada d’unes magnífiques il·lustracions.

Menja’ns a la primavera, un llibre molt divertit que farà que us familiaritzeu amb les fruites i les verdures de primavera: les cireres, la pastanaga, el bròquil. Aprendreu com es cultiven, quines són les seves propietats, quines curiositats amaguen i, sobretot, com és de sa menjar-ne!
A més, trobareu unes receptes ben originals perquè us ho passeu d’allò més bé cuinant, i les instruccions per fer un hort urbà.

La Florentina es constipa, una nova aventura de la nostra vaca preferida, que no pot quedar-se quieta ni quan està refredada.

També els llibres premiats en la darrera convocatòria del Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil: la novel·la juvenil La nit de la papallona, de Margarida Aritzeta i el relat infantil Ningú és un zombi! de Jordi Folck.

També destaquem el darrer llibre de Gemma Pasqual Xènia, tens un Whatsapp. Vosaltres sou dels qui esteu tota l’estona pendents del mòbil? Sou dels qui aguanteu la respiració fins que no rebeu una resposta? Prioritzeu un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa?

Una novetat destacada: 1714 Fineixi la nació amb glòria… Un llibre de Miquel Solé. Aquest text narra els fets més significatius d’aquest moment històric transcendental i les conseqüències per el present i al futur de la història de Catalunya.

Història de Catalunya per a joves (…i no tan joves): El Museu d’Història de Catalunya i Editorial Barcanova han concebut aquest llibre com una primera aproximació al coneixement del nostre passat.

Bon Sant Jordi a tothom!