boscdecolors1

El «Bosc de Colors» és una col·lecció pensada per a infants a partir de 4 anys que presenta als primers lectors tot un món per descobrir!

La col·lecció està formada per més de quaranta títols distribuïts en dues sèries: els llibres de contes i els llibres de coneixements.

Pel que fa al contes, n’hi trobareu de tradicionals com ara Els follets sabaters, La princesa i el pèsol o L’aneguet lleig, però també de més actuals. Els títols que tracten els coneixements introdueixen l’infant en temes vinculats amb els seu entorn, temes que fan referència al medi social i al medi natural: L’hort de l’escola, Ui, quin temps farà?, Les estacions de l’any

També hi ha propostes relacionades amb la nostra cultura i les nostres tradicions com ara La festa major, La sardana i altres danses, Castells i castellers, Gegants i capgrossos o L’auca de la Diada.

Els llibres estan especialment pensats per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a descobrir que les lletres formes paraules… i que les paraules es poden llegir!

En cada doble pàgina, els llibres presenten, a la banda dreta, una il·lustració (un dibuix, una fotografia o una combinació de dibuix i fotografia) i, a la banda esquerra, el text breu i escrit en dues modalitats de lletra: lletra de pal i lletra lligada.

La darrera de les propostes de la col·lecció El Bosc de Colors és un conte tradicional, En Pere sense por, que ens narra la història d’un noi molt valent que no té por ni d’esquelets, ni de gegants ni de … però que sí que té por de… No ho endevinareu mai. O sí?