Una altra novel·la emocionant, intensa i impactant de Neal Shusterman.

RECONNEXIÓ ÉS L’ESPERADA SEGONA PART DE DESCONNEXIÓ

Què és la desconnexió?1498088

És el procés pel qual una persona és desmuntada en múltiples trossos. Per llei, ha de reutilitzar-se el 99,44 % del seu cos, i aquesta persona s’ha de mantenir en vida durant el trasplantament. Actualment, la desconnexió és una pràctica freqüent i socialment acceptada.

Què és l’Acord de desconnexió?

L’acord al qual van arribar els exèrcits pro vida i pro lliure elecció, que declara que la vida és inviolable fins als tretze anys; després i fins als divuit, els pares et poden desconnectar.

Què és l’estat dividit?

Quan una persona és desconnectada, com que virtualment cada una de les seves parts conserva la vida, aquesta persona no es considera morta, sinó viva en un estat diferent.

Què vol dir la sigla ASP?

És una sigla que es fa servir per designar els desconnectables fugats.

Què vol dir la sigla RAD?

És una sigla que fa referència a l’organització que lluita contra la desconnexió, ajudant els desconnetables.

 

RECONNEXIÓ COMENÇA JUST ON VA ACABAR DESCONNEXIÓ

Gràcies a en Connor, a en Lev i a la Risa, i a les repercussions de la revolta en la Recol·lectora de Happy Jack, la població ja no pot continuar mirant cap a un altre costat. Potser la desconnexió servirà per alliberar la societat d’adolescents problemàtics i, al mateix temps, per nodrir-la d’òrgans ,molt necessaris per als trasplantaments.

En Connor no dóna l’abast dirigint el Cementiri, un refugi per als ASP, nois que, com ell, han fugit de la reconnexió. La Risa, paralitzada de cintura en avall com a conseqüència de l’atemptat en la Recol·lectora, no vol ser una càrrega per al noi. I en Lev forma part d’un moviment clandestí que vol rescatar delmes, en el qual se’l venera com si fos un déu.

Un d’ells serà traït. L’altre s’escaparà. I el tercer farà un sorprenent descobriment sobre què s’amaga darrere la desconnexió.

Als personatges protagonistes se n’hi sumen tres de nous: l’Starkey, la Miracolina i un altre, el qual, de moment, anomenem X.

Com diu Neal Shusterman, esperem que aquesta novel·la la trobeu apassionant, que us doni maldecaps i que us convidi a pensar!

Ja pots començar a llegir!