La revetlla de Sant Joan

La nit del foc, la celebració de l’arribada del solstici d’estiu!

La nit del 23 al 24 de juny, que és la nit més curta de l’any, celebrem la revetlla de Sant Joan, patrimoni festiu de Catalunya.

És una nit de llums, colors i molt de soroll! Petards i fogueres hi són presents tota la nit. Encara que el protagonista d’aquesta nit és el foc, tampoc no hi pot faltar la tradicional coca de Sant Joan, ja sigui de pinyons, llardons, de fruites o farcida de crema. Amics i familiars comparteixen aquesta festa al carrer.

Doncs tenim dues històries ben diferents per conèixer aquesta festa tan peculiar i sorollosa i gaudir-ne. Són aquestes:

És la revetlla de Sant Joan!, de la col·lecció «El Petit Univers», perquè els més petits puguin conèixer aquesta nit tan especial!

I l’altra, més atrevida i divertida, El llop Pepito a la revetlla de Sant Joan, una història del nostre personatge més entremaliat. Quina una en pensarà ara?

Apa, a fer soroll i a gaudir d’aquesta nit, però, amb cautela; vigileu amb el foc!

revetlla

Mai més avorrits!

Aquí teniu dos divertits i entretinguts llibres per no avorrir-vos a l’estiu!

Pertanyen a la sèrie «Mai més avorrits», i duen aquests títols: Mai més avorrits fora de casa i Mai més avorrits dins de casa.

S’han acabat els badalls! La diversió està garantida amb la nova sèrie de l’experta en jocs Àngels Navarro. Tant se val si passes el temps a l’aire lliure o a casa! Cada llibre proposa un munt d’activitats divertides tant per fer a l’exterior com a l’interior i també per jugar sol o acompanyat! Puzles, laberints, manualitats i moltes més propostes amb les quals no recordaràs què és l’avorriment.

Són llibres participatius en què el protagonista ets tu!

Aquests llibres estan plens d’idees fantàstiques que t’ajudaran a passar, de manera creativa i divertida, les teves vacances, els caps de setmana, els dies que vulguis estar a l’aire lliure o els dies de pluja.

Tots els jocs van acompanyats d’un codi a base de pictogrames, els quals, situats a la dreta de les pàgines, indiquen diverses coses: l’edat recomanada de cada joc, el temps estimat de durada, el nombre de participants, si es necessita llapis i paper per fer-los i si cal l’ajuda d’un adult per jugar-hi.

Mai més avorrits fora de casa

Hi trobareu 40 jocs agrupats en quatre capítols: Jocs amb la natura – Jocs de moviment – Jocs d’habilitat – Jocs amb aigua.

Mai més avorrits dins de casa

Hi trobareu 40 jocs agrupats en quatre capítols: Jocs de creació – Jocs d’enginy – Jocs sorprenents – Jocs al voltant d’una taula.

Que us divertiu!

maimes 2