Ja arriba Carnestoltes!

El Carnestoltes arriba a l’escola i anima a tothom a disfressar-se!

Visca, visca el Carnestoltes, el rei dels poca-soltes i de la disbauxa!

 

És un personatge fictici carnavalesc que cada any apareix per llegir el pregó amb el qual s’inaugura la celebració!

Amb aquest pregó el rei ens dóna permís per passa-nos-ho bé! ballant, cantant… i sempre disfressats!

És el rei durant una setmana i mana cada dia una cosa esbojarrada! Dilluns sortim al carrer en pijama, dimarts amb les cares ben pintades, dimecres amb corbata i barret, dijous… què serà? Per carnaval tot s’hi val!

Haurem d’estar atents per saber què hem de fer!

Gaudiu amb aquest divertit conte acompanyat d’unes magnífiques i esbojarrades il·lustracions de Núria Feijoó!

Aprofiteu aquesta bogeria… Només durarà fins al dimarts següent!!!

PARAULES D’AMOR de tota mena


De paraules d’amor n’hi ha de tota mena. Aquí en trobaràs un munt de divertides, de tendres, de sorprenents…, perquè l’amor també pot ser divertit, tendre, sorprenent…

L’amor i el fet d’estimar és una realitat universal que s’expressa de mil i una maneres. En aquest llibre de petit format els petits, joves i adults trobareu un recull de contes, poemes tendres, diàlegs sorprenents… que voletegen com papallones al voltant d’aquest tema que mai no passa de moda.

No us perdeu les il·lustracions!

parauleamor

 

El «Bosc de Colors»

boscdecolors1

El «Bosc de Colors» és una col·lecció pensada per a infants a partir de 4 anys que presenta als primers lectors tot un món per descobrir!

La col·lecció està formada per més de quaranta títols distribuïts en dues sèries: els llibres de contes i els llibres de coneixements.

Pel que fa al contes, n’hi trobareu de tradicionals com ara Els follets sabaters, La princesa i el pèsol o L’aneguet lleig, però també de més actuals. Els títols que tracten els coneixements introdueixen l’infant en temes vinculats amb els seu entorn, temes que fan referència al medi social i al medi natural: L’hort de l’escola, Ui, quin temps farà?, Les estacions de l’any

També hi ha propostes relacionades amb la nostra cultura i les nostres tradicions com ara La festa major, La sardana i altres danses, Castells i castellers, Gegants i capgrossos o L’auca de la Diada.

Els llibres estan especialment pensats per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a descobrir que les lletres formes paraules… i que les paraules es poden llegir!

En cada doble pàgina, els llibres presenten, a la banda dreta, una il·lustració (un dibuix, una fotografia o una combinació de dibuix i fotografia) i, a la banda esquerra, el text breu i escrit en dues modalitats de lletra: lletra de pal i lletra lligada.

La darrera de les propostes de la col·lecció El Bosc de Colors és un conte tradicional, En Pere sense por, que ens narra la història d’un noi molt valent que no té por ni d’esquelets, ni de gegants ni de … però que sí que té por de… No ho endevinareu mai. O sí?