Celebrem la Diada Nacional de Catalunya

Com explicar als més petits aquesta festa? Com la celebrem? Amb el llibre L’auca de la Diada, mitjançant unes il·lustracions molt divertides i plenes de detalls, acostem als infants el que representa la celebració de l’Onze de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya.

Amb aquest vídeo podreu veure algunes pàgines interiors del llibre per gaudir d’aquesta festa!

«El Bosc de Colors», una col·lecció pensada per afavorir la lectura autònoma dels infants. En cada doble pàgina dels llibres d’aquesta col·lecció es presenta el text de manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada.

Hi trobareu llibres de contes tradicionals i llibres que introdueixen l’infant en coneixements sobre el medi social o el medi natural.

No us perdeu altres títols d’aquesta divertida col·lecció.

Una història impactant!

Estem treballant de valent en una novel·la que no deixarà indiferent ningú: DESCONNEXIÓ, una novel·la de gènere distòpic; ja saps, històries que ens presenten un món no gaire llunyà, on el desenvolupament i els avenços científics i tecnològics han fet del nostre món un lloc opressiu i totalitari.

Es tracta d’una novel·la impactant –de la qual cada lector traurà les seves pròpies conclusions- que ens trasllada als Estats Units, on, després de patir un conflicte bèl·lic cruent, aproven una llei implacable, una resolució esgarrifosa…

El seu autor, Neal Shusterman, és guionista i autor de nombroses novel·les. Aclamat per la crítica, ha rebut el premi de ficció Boston Globe-Horn Book Award. Per la seva obra Desconnexió, traduïda a més de deu idiomes, ha estat guardonat amb l’ALA Best.

Teniu curiositat…? La setmana vinent tindrem més novetats!!!! Estigueu atents!!!!!

https://blog.barcanovainfantilijuvenil.cat/wp-content/uploads/2013/08/historiadesconnexio.pdf

Novetats a l’illa de Pescolàndia!!!

1498066En Bredford Bannings i els nostres amics tenen problemes… Pescolàndia en flames!

La vida ha transcorregut de manera tranquil·la últimament a Pescolàndia. Bé, tranquil·la si exceptuem que, d’un temps ençà, està sent assotada per una estranya onada de robatoris comesos per la misteriosa princesa dels lladres, que els exàmens finals de la Universitat de Tapioca són molt a prop i que, per si no n’hi hagués prou, l’illa ha estat triada com a escenari per rodar els exteriors de la pròxima pel·lícula d’en Milo Duemila. Així, doncs, és millor que diguem que la vida ha transcorregut de manera normal. Però un fet estremidor irromp d’una manera dramàtica en aquesta normalitat: un monumental incendi, de proporcions descomunals, amenaça de devorar el frondós bosc de Cartafú! Els habitants de l’illa han d’armar-se de valor i d’energia per fer front a un enemic capaç d’arrasar-ho tot al seu pas.

Uneix-te a en Bredford i tots els seus amics en la seva aventura més trepidant, arriscada i perillosa. Una aventura… roent!

 

Uneix-te als protagonistes d’aquetes aventures
plenes de perills, trampes, enigmes, endevinalles…
i molt d’humor!

 

Una nova aventura i molts enigmes per solucionar!

 

I quan falta? Quan arribarem?

Heu sentit alguna vegada aquestes preguntes?

Ja tenim la solució per als moments d’avorriment dels més petits quan fan un desplaçament…!!!! Arriba El bloc del viatge!!!!

A l’estiu, sigueu on sigueu viatgeu en cotxe, avió o vaixell…

A la platja o a la muntanya… us podeu divertir amb El bloc del viatge!

Aquest bloc conté un munt d’activitats pensades per no avorrir-vos aquest estiu! Un bloc amb 96 activitats perquè els més petits s’entretinguin quan facin un trajecte, tant si és llarg com curt: quan van a veure la família, quan surten d’excursió, quan marxen de cap de setmana o de vacances o quan viatgen a l’estranger.

Les activitats es divideixen en tres blocs, (terra, mar i aire), en funció dels diferents mitjans de transport que es fan servir. Les activitats, entretingudes i motivadores, estan especialment pensades perquè els infants puguin gaudir dels desplaçaments d’una manera relaxada.

Podreu, resseguir, cercar, pintar, classificar, resoldre laberints, jugar, memoritzar… i fer un munt de divertides i engrescadores activitats!!!!

Us n’oferim una petita mostra; ara ja estem preparats per viatjar!

https://blog.barcanovainfantilijuvenil.cat/wp-content/uploads/2013/08/activitatsblocviatgebj.pdf

Encara hi sou a temps! Termini: 3 de setembre!

Ens van arribant els originals que es presenten a la 12ª convocatòria del Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil d’enguany. El termini per presentar les obres és el 3 de setembre.

Són moltes les històries que s’han “convertit” en llibre.

Per consultar les bases del Premi de la convocatòria 2013!

https://blog.barcanovainfantilijuvenil.cat/wp-content/uploads/2013/08/Bases-Premi-2013.pdf