T’agraden els treballs manuals?

CobMansNatura A l’estiu tenim més temps per divertir-nos però també per avorrir-nos… Un bon remei… és fer treballs manuals amb materials reutilitzats i reciclats. Crea i diverteix-te reciclant.

Entre tots hem de reutilitzar el màxim nombre possible de materials; d’aquesta manera contribuïm a conservar el medi ambient. Recorda les tres “R”: reduir, reutilitzar i reciclar!

En  el llibre Mans a la natura trobaràs un munt d’activitats creatives i d’enginy. Jugant amb els colors, les textures i els diferents materials podràs crear personatges i elements de la natura ben originals.

Aquest llibre és ideal per als qui gaudeixen de les excursions i les sortides a la natura. Si t’agraden els animals, les plantes, les flors i els boscos, actua essent conscient de la necessitat de protegir el planeta i de tenir-ne cura.

Mira aquestes propostes!!

https://blog.barcanovainfantilijuvenil.cat/wp-content/uploads/2013/07/activitatsmans.pdf

LES MATES MÉS DIVERTIDES!

EL BLOC DE MATES
SUDOKUS, SANEFES, CREUS MÀGIQUES, JOC DE LES DIFERÈNCIES I MOLT MÉS…

Un bloc amb 96 activitats molt variades i engrescadores agrupades en 5 blocs diferents: comptar, investigar, dibuixar, mesurar i jugar amb les matemàtiques!

Cada fitxa proposa un repte relacionat amb diferents processos: raonar i provar, comunicar, representar, connectar o resoldre problemes, sempre plantejat d’una manera que l’infant s’ho passi bé!

Les activitats i els jocs estan especialment pensats per als infants a partir de 6 anys.

Els autors, l’Anna Cerezo, la Cecília  Calvo i en David Barba, tenen molta experiència en el món de les Matemàtiques i són els integrants de l’equip de PuntMat.

Aquestes mates són molt divertides!! Aquí teniu unes quantes activitats!
https://blog.barcanovainfantilijuvenil.cat/wp-content/uploads/2013/07/blocmates.pdf