Uneix-te als protagonistes d’aquestes aventures plenes de perills, trampes, enigmes, endevinalles… i molt d’humor!

Amb les aventures d’en Bredford Bannings, el repte de solucionar misteris el tens tu!

Ja tenim noves aventures d’en Bredford Bannings, gran esportista, molt intel·ligent, amb coneixements de tot tipus!

bbentrada

 

Els llibres de la nova col·lecció «Els enigmes d’en Bredford Bannings» són:

El secret dels aunuris

A la recerca de l’aunitina

L’interès per resoldre i generar nous enigmes és la característica més significativa de les històries, com també la galeria de personatges, el sentit de l’humor i el ritme trepidant de totes les aventures.

En tota la col·lecció, l’element principal són els enigmes, en la resolució dels quals en Bredford Bannings, el protagonista, és una eminència.

logoclubenigmaEls lectors són còmplices de les aventures; en el club de l’enigma podran resoldre els enigmes i els jocs de pistes, com fan els protagonistes, convertint-se, per tant, en ajudants d’en Bredford Bannings.

El lector es veurà ràpidament immers en el dia a dia del protagonista, del seu inseparable amic Oz, de la Rita i de la resta d’habitants de l’illa de Pescolàndia!, una illa que està tan apartada de la terra ferma que gairebé mai no surt en els mapes, perquè les persones que dibuixen els mapes acostumen a oblidar que existeix…

 

Si voleu saber més coses de les aventures
d’en Bredford Bannings, entreu a

http://www.bredfordbannings.cat

No us perdeu:
consultar la Bredfordpèdia,
visitar els llocs més importants de Pescolàndia,
conèixer en detall tots els personatges
i plantejar-vos reptes a partir de nous enigmes i jocs.

 

 

Ahir va tenir lloc la presentació del llibre La Serpentina i l’antiga família, de Miquel Pujadó, finalista de l’11è Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil.

L’acte es va celebrar a la seu d’Abacus de Terrassa, a la botiga ubicada en un dels edificis modernistes de la ciutat que havia albergat el Casino.

Miquel Pujadó i el seu amic, l’escriptor Enric Larreula, ens van presentar el llibre La Serpentina i l’antiga família, una història plena d’humor, amb uns personatges peculiars i un fil històric adequat a l’edat dels lectors.

L’autor, a més a més d’acompanyar-nos amb una cançó, ens va donar la seva opinió respecte a aquesta extrafolària i divertida història:

Escrivint La Serpentina i l’antiga família m’he divertit moltíssim imaginant una colla d’éssers molt especials, que, mentre dormien durant tres segles, s’han «perdut» esdeveniments importants, canvis culturals i socials, progressos, avenços científics, tecnològics… He volgut que la història fos dinàmica i emocionant, però també l’he esquitxada amb abundants tocs d’humor, i he buscat que el lector s’identifiqués ben aviat amb els personatges i se’ls fes seus.

També vam tenir el privilegi de poder gaudir de la companyia de l’il·lustrador d’aquesta història plena d’humor, Saul Daru’, arquitecte, il·lustrador, animador…

Deixem constància també dels membres del jurat que el van premiar: Teresa Mañà, com a presidenta, i els membres Anna Gasol, Montse Ballaró, Xavier Hernàndez, Pere Martí, Dolors Madrenas, Roser Zúñiga i Sara Moyano.

I també de la seva valoració: L’autor d’aquesta història infantil ha utilitzat elements clàssics de la literatura fantàstica i els ha tractat amb humor i originalitat.

Més informació sobre el Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil

serpentina