Vols guanyar un exemplar d’En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd?

methandienone alpha pharma

best Price Ashampoo Core Tuner 2  

http://southamptonfreelibrary.org/buy-anabolic-steroids-new-zealand buy anabolic steroids new zealand  

discount Microsoft Visio Standard 2016  

h drol bible  

http://narissadoumani.com/oem/buy-coreldraw-graphics-suite-x5.html buy coreldraw graphics suite x5  

buy dianabol india  

 

 

 

 

 

 

 

purchase Parallels Desktop 4 Ajuda’ns a trobar els semàfors que mai no es posen verds!

Segur que deus haver sentit dir que a totes les ciutats del món hi ha un semàfor que mai no es posa verd…

Fes-te un selfie davant d’un semàfor amb el llum vermell encès, penja la foto a Facebook o Twitter etiquetant a Editorial Barcanova o envia-la a barcanova@barcanova.cat; entre tots els participants sortejarem dos exemplars d‘En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd de Toni Sans i Rubén Muntanyà.

El termini per presentar les teves fotos dianabol t shirt s’acaba el 30 de juny, pots enviar-nos tantes fotos com vulguis, això sí, no t’oblidis d’etiquetar-nos si ho fas a través de les xarxes socials! Cada foto que ens enviïs serà una possibilitat més de guanyar el teu exemplar, participa-hi!

El http://southamptonfreelibrary.org/buy-steroids-houston-tx buy steroids houston tx dilluns 3 de juliol farem el sorteig entre tots els participants i quan tinguem els dos guanyadors, ens hi posarem en contacte per enviar-los* l’exemplar d’En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd signat pels seus autors.

 

 *Els exemplars només s’enviaran dins del territori espanyol a la península i illes balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*