Sóc un animal

best price solidworks 2017 premium Ha de ser fantàstic tenir uns pares científics que sempre estiguin fent personatges copiaexperiments entre provetes i circuits i, el millor de tot, que et deixin anar visitar-los al seu laboratori per veure què fan. També ha de ser genial tenir un lèmur com a mascota. Però, si per culpa del teu amiguet de cua llarga, t’acabes prenent una potinga estranya que et transforma en qualsevol animal que toquis i ets teletransportat a l’altra punta del món per invent del teu pare, la cosa ja no és tan divertida.

discount Autodesk Smoke 2016 Això és el que passa a l’Arman Dubrobny quan el seu pare, Zoran Dubrovny, intenta crear el Transmutador Distanciatiu, una màquina que servirà per transportar persones i coses a qualsevol lloc del món, i a la seva mare, Dasha Korisova, que treballa per fer operatiu l’Equalitzador Pirohomeostàtic amb l’objectiu d’eradicar diverses malalties.

natural prohormone Grans invents que farien la vida molt millor… Però, és clar, com passa en les pel·lícules i en les sèries, sempre hi ha un dolent pel mig que fa les coses més complicades. El dolent de la vida de l’Arman és el Vladimir Zhirkov, ministre de Recerca, Noves Tecnologies, Esports d’equip i bla, bla, bla…, que és un home amb intencions ¿fosques?

buy Online Microsoft Project 2013 The Missing Manual A més a més, és el pare de la Lij. Que qui és la Lij? És la Lijulina Zhirkova, Lij per als amics, la millor amiga de l’Arman. Alhora, tots dos són amics de l’Astrud Laszlo, el Vasili Weisz i el Josef Makarov.

buy dianabol d bal El lèmur de cua llarga es diu Timurtz, té una gran capacitat per ficar-se en embolics i arrossegar l’Arman. Ah!, en Vladimir Zhirkov, el dolent, té un esbirro que és diu Drazan Palurdovski.

best price adobe dreamweaver cs3 Tots aquests personatges són els protagonistes de la col·lecció methandienone before after Sóc un animal, una serie escrita a quatre mans per http://southamptonfreelibrary.org/anavar-20 anavar 20 Lluís Llort, escriptor i periodista, i http://www.nursesnow.com.au/oem/buy-adobe-premiere-elements-8.html buy Adobe Premiere Elements 8 Salvador Macip, metge, investigador i escriptor.
Les il·lustracions són cosa d’en dianabol taste Sergi Càmara, productor, creador i guionista.

canadian steroids for sale soyAnimal_galleta

 

 

 

 

Un viatge inesperat

La vida de l’Arman canvia de cop i volta. Després d’un accident doble, l’Arman adquirirà un superpoder molt especial… i acabarà a l’altra punta del planeta! ¿Com s’ho farà per evitar tots els perills que l’assetgen i poder tornar a casa sa i estalvi? Tenint en compte que no controla en absolut les seves noves habilitats, no serà gens fàcil…

Vols començar a llegir-lo?

L’Arman i la fàbrica podrida

L’Arman ha descobert els tripijocs de la fàbrica de Bundesfraü. Està decidit a aturar el desastre i salvar els animals i les plantes de Virolainek! Per aconseguir-ho, sort que compta amb l’ajut dels seus amics, d’en Tim, la seva espavilada mascota…, i del seu poder secret. ¿Trobaran una solució abans no els descobreixi l’envejós, ambiciós i trampós ministre Zhirkov?

Vols començar a llegir-lo?

I a tu, en quin animal t’agradaria transformar-te?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*