«Rodolins, rodolins» una nova col·lecció

http://narissadoumani.com/oem/download-karelia-software-tangerine.html download karelia software tangerine rodolinshoriz1

cheap Adobe Indesign Cs6  

buy british dragon dianabol uk  

«Rodolins, rodolins» vol ser una alenada d’aire fresc a l’hora de despertar la curiositat natural de la primera infància. No és pas res absolutament nou, no, perquè la idea de combinar text amb fotografia i il·lustració es pot considerar una derivació dels http://southamptonfreelibrary.org/tamoxifen-bodybuilding-side-effects tamoxifen bodybuilding side effects imatgiaris tradicionals. Una derivació, però, que va més enllà, perquè «Rodolins, rodolins» pretén d’oferir dos elements fonamentals en sustanon tablets l’aprenentatge de la lectura global: d’una banda el text, format per rodolins, i de l’altra les imatges, amb fotografies i il·lustracions.

Pel que fa al text escrit, de la mà de l’autor Pere Martí, hem triat els rodolins perquè es consideren la base de la introducció a la poesia, tant en el món escolar com en la tradició popular i familiar, ja que són una font d’aprenentatge i motivació molt útil i diversa: permeten memoritzar amb facilitat, gràcies a la rima, tenen un ritme que en facilita la recitació, són breus i, per tant, ajuden a la síntesi, són divertits, aporten vocabulari i transmeten i difonen la nostra tradició popular.

best Price Intuit Quicken 2016 Mac Respecte a les imatges, el primer que hem de tenir en compte és que l’infant haurà d’aprendre a interpretar-les des de ben petit, abans d’aprendre a llegir i tot. L’haurem d’ajudar a preguntar-se què es veu en aquella fotografia, però, encara més, què hi ha en aquell dibuix, i a adonar-se que és una visió, una interpretació personal, subjectiva, feta per l’il·lustrador.

methandienone dianabol genesis Per això hem volgut presentar estretament lligats el text, les fotografies i les il·lustracions, que són fonamentals a l’hora d’aprendre a llegir textos i imatges, a l’hora d’aprendre a llegir globalment. Com que els adults (mestres, pares, avis…) són imprescindibles en aquest procés d’aprenentatge, ens ha semblat que podia ser un bon recurs presentar a doble pàgina els http://narissadoumani.com/oem/buy-online-acdsee-ultimate-10.html buy online acdsee ultimate 10 elements fonamentals de la lectura global: el rodolí, reproduït en lletra lligada i en lletra de pal, la fotografia i el dibuix.

methandienone chemical structure Aquests són els dos primers títols:

http://www.nursesnow.com.au/oem/discount-windows-7-enterprise.html discount Windows 7 Enterprise Rodolins, rodolins – Els oficis

Rodolins per descobrir què s’amaga darrere algunes professions.

Il·lustracions de Mercè Galí.

http://southamptonfreelibrary.org/steroids-and-side-effects steroids and side effects Rodolins, rodolins – Animals salvatges

Rodolins per descobrir algunes de les característiques més significatives d’alguns animals salvatges

Il·lustracions de Núria Feijoó.

 Ja pots veure l’interior d’aquest llibres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*